Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap Garancia

Termékekre gyártótól függően 12, 24, 36 illetve 60 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége nem a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlen is visszaküldheti a REDO 70 KFT. címére. Portósan küldött csomagokat nem veszünk át.
A jótállásra és szavatosságra a Polgári Törvénykönyvről szóló többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. ( IX.22) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A 72 órás cseregaranciával is élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. Ilyenkor a terméket a visszaküldést és ellenőrzést követően egy héten belül cseréljük.( A cserét a raktárkészlet erejéig tudjuk biztosítani. Ha nincs a termék raktáron, akkor telefonon értesítjük, és egyeztetünk a határidőről.)
A termékkel kapcsolatosan felmerülő hibát jogunkban áll felülvizsgáltatni szakszervízzel, és ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatból ered, akkor a javítási és szállítási költség a vevőt terheli.
Kivétel a garancia alól:
- jogosulatlan személy beavatkozása
- szakszerütlen kezelés miatti kár
- leejtés, ütés, baleset, víz okozta károk
- kopó alkatrészek szenvedte károk

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett