Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap XP XP Deus X35

XP DEUS 2018 -AS UJDONSÁGAI!  MÁR KAPHATÓ!
ÚJ X35 TEKERCSEK ÉS DEUS V5 SZOFTVERVERZIÓ


Az elmúlt évek során az XP Deus tovább fejlődött, különösen az ingyenes szoftverfrissítésekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy részesüljenek az új technológia adta előnyökből anélkül, hogy új gépet kellene megvásárolniuk.
Most örömmel jelentjük be, hogy az XP ebben a hónapban 3 új Deus keresőtekercset dob a piacra, ezzel együtt pedig egy új szoftververzió is hamarosan elérhető lesz.


Az X35 tekercsek:
Az új, nagy teljesítményű és sokoldalú tekercsek a frekvenciák egy jóval szélesebb skáláján működnek 3,7 kHz-től egészen 27,7 kHz-ig. Összességében 35 frekvencia érhető el, melyek 5 fő, gyorsan hozzáférhető frekvencia köré épülnek.
Az új Boost mód 3,7 és 4,4 kHz közötti frekvenciatartományban használható opció, és jelentősen képes növelni a keresési mélységet erősen konduktív tárgyak, mint pl nagy halmok vagy nagy ezüst érmék esetében. Az ilyen tárgyak esetében a még jobb teljesítmény érdekében a nagyobb - 34/28 cm és 28 cm – tekercsek használatát ajánljuk.
Az új tekercsek 2018. július végétől lesznek elérhetőek, és ugyanazon az áron kaphatóak majd, mint az előzőek. Szeptembertől pedig a Deusszal együtt, standard csomagban is megvásárolhatók lesznek.


X35 tekercsek főbb tulajdonságai:
Összesen 35 frekvencia – 5 fő frekvenciatartomány egyenként 7 mellékfrekvenciával: 3.7-től 4.4kHz-ig, 7.1-től 8.4kHz-ig, 10.5-től 12.4kHz-ig, 15.2-től 17.8kHz-ig, 23.5-től 27.7kHz-ig.
Választható frekvenciatartomány teljesítményvesztés nélkül.
TX power beállítás mindegyik frekvencián és mellékfrekvencián
Különleges alacsony frekvenciás TX Boost opció:
Normál vagy Boost mód – a 3,7 és 4,4 kHz közötti skálán való használatkor az átviteli teljesítménynek 2 választható szintje van.
A BOOST mód jelentősen növeli a tekercs átviteli teljesítményét, ezáltal, ha a talajviszonyok is engedik, nagyobb érzékelési szintet tesz lehetővé.
A TX BOOST egy különleges mód, az akkumulátor élettartamát akár 6 órára csökkentheti.
Az X35 tekercs teljes akku élettartama a legtöbb frekvencián 10-40%-kal javult
Magas frekvenciák 23 - 27.7kHz – Kiváló érzékenység az alacsony vezetőképességű és pici tárgyak esetében.
Jobb általános stabilitás
Az X35 tekercs 3 méretben érhető el: 22cm, 28cm és 34/28cm, melyek a Deus 5-ös szoftververziójával használhatóak
V5.0 szoftver verzió INGYENES frissítés – csak Windows számítógépen

DEUS UPDATE V5
Az új frissítéssel lehet majd az X35 tekercseket és az új fenti funkciókat használni anékül, hogy egy teljesen új gépet kellene venni.

Továbbá a V.5 verzió tartalmaz néhány újítást a WS4 és WS5 fejhallgatókhoz is, így azok még sokoldalúbban használhatóak majd.
WS4 / WS5 új beállítási lehetőségekWs5v2
Reaktivitás
TX Power
Automatikus talajkövetés
Frekvenciaválasztó (35 frekvencia az új X35-tel)
Vashang
Audio válasz
Ezek az új beállítások akkor is elérhetőek lesznek, ha nem az X35 tekercseket használják. Igazi ajándék minden DEUS tulajdonosnak, aki csak a fejhallgatót használja!

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett