Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap GOLDEN MASK Golden Mask LP ZERO II.

Golden Mask LP ZERO II. / WS 105


Az LP ZERO II.  egy analóg fémkereső műszer, amelyet minden fémtárgy keresésére terveztek és DD Spider szondával rendelkezik. A detektort a Treasure Hunter tervezte, és a Golden Mask technológiát használja. A detektor hatótávolsága-érzékenysége,  meghaladja az árkategóriájában található detektorokét, és sok esetben jelentősen meghaladja a lényegesen magasabb árkategóriájú eszközökét. Alapvetően ugyanez mondható a fémkereső fémek megkülönböztetési képességeiről is..
Az LP ZERO II új, 13 kHz-es működési frekvenciát használ, és fejlett mineralizációs szűrőkkel van felszerelve. Ez nagyszerű sokoldalúságot  biztosít a felhasználó számára, és szinte mindenféle környezetben képes dolgozni. Az egyszerű és nem túlkomplikált elektronika  lehetőséget ad a felhasználóknak  arra, hogy bonyolult beállítások nélkül teljes mértékben élvezhessék a keresést. Minden adottsággal el van látva , amire a fémkeresőnek   szüksége van.  A változó audio diszkriminációs beállítások szintén nagy lehetőségeket rejtenek: A beállítás szabadsága, (ahol nem kívánt fémtárgyak jelét némítja ) anélkül, hogy bármit is elvesztene a hatótávolságtól és fémek megkülönbözetéséből abszolút egyedülálló ebben az árkategóriában .
Műszaki adatok:
Detektor hossza: maximálisan állítható hossza 136 cm, minimális hossza 96 cm, a leghosszabb rész hossza a háromrészes szerkezet elrendezése után 51 cm.
Detektor súlya: 24 cm DD Spider 1,3 kg szondával, 30 cm DD Spider 1,4 kg szondával
Hangkimenet: hangszóró vagy fejhallgató kimenet
Fejhallgató kimenet: 6,3 mm-es Jack csatlakozó
Technológia: GMTECH VLF - technológia a kapott célok jelfeldolgozásának hatótávolságának és sebességének maximalizálására
Működési módok: Al Metal, Audio és Iron Audio
Talajhangolás: Automatikus
Ásványosítási szűrők: Igen
Érzékenység beállítása: Igen 1-10
Diszkriminációs beállítások: Igen 1-10
Hangerő beállítása: Igen
Tápegység: GM Li-PO 3x2500mAh
Garancia: 2 év
Made in Bulgaria
Magyar használati útmutatóval!  


Ár.: 24 cm-es DD szondával:  149.990.- Ft.
Ár.: 33 cm-es DD szondával:  159.990.- Ft.


Ár.: 33 cm-es DD szondával,
vezeték nélküli WS fejhallgatóval: 179.990.- Ft.


 

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett