Fémkeresők

Makro tartozékok

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap WHITES Whites Treasure Master

A 2015-ös White’s Treasure Master fémkereső az egyik vezető amerikai gyártótól.


Jellemzők:
IDŐJÁRÁSÁLLÓ,  elenáll az esőnek, hónak stb. így terepen mindenféle védelem nélkül, bármilyen időjárásnak ellenáll! Az új White's fémkereső valós automata talajhatás állítás funkcóval alkalmazkodik a terephez, ellentétben sok, hasonló árfekvésű, gyárilag előre beszabályzott fémdetektorral szemben... Esőálló, könyű, modern tudású fémkereső!

Meglepetések sokasága:
A detektor első pillantásra, áraketegórája miatt hamar bekategorizálásra kerülhet, de érdemes kézbevenni! Cégünk munkatársainak is nagy meglepetést okozott az első tesztelések során, nem várt, magas eredményeket produkálva. A TreasureMaster fémkereső alacsony árfekvése ellenére profi detektorok jellemzőit tartogatja, mint pl. a nagyon magas érzékenységű All Metal (minden fém) kereső üzemmód, az alaphangos fémkeresés a maximum teljesítményhez, pontos számértékes analízis, extra érzékenység a szinte mérhetetlenül pici, apró tárgyakra is, vagy a stabil, finom vasszűrő diszkrimináció.

Korában, párszáz ezer forint alatt nem lehett ilyen tudású fémkereső detektort vásárolni a piacon. Manapság a gyártók fejlődése, a verseny, a piac, egyre olcsóbban teszi elérhetővé a régen drágán mért specifikációkat, melyek az alábbiak a TreasureMaster fémdetektor esetében:

automata talajhatás állítás
alaphang állítási lehetőség, a legfinomabb érzékenység eléréséhez
3 különböző keresőprogram, benne tengerparti üzemmód sós talajra
1, 2 vagy 4 különböző hangtónusos fém-megkülönböztetés
állítható kartámasz
hangerő szabályzás
elem töltöttség kijelzés
kapcsolható statikus, tűpont üzemmód nagy pontossággal
elogad / taszít opció a diszkriminátor skálán
állandó mélység kijelzés
all metal - minden fém kereső üzemmód magas érzékenységen
nummerikus és grafikus fém-megkülönböztetés (vezetőképesség szerinti osztályozás számértékkel)
mélység kijelzés (inch vp. cm)
8 lépcsős diszkrimináció
szabályozható érzékenység
cseppmentes kivitel (nem vízálló, de az esőnek ellenáll)
vízálló 9. inch, SPIDER koncentrikus keresőszonda
szabályozható hangerő
1,36 kg-os összsúly
7.8 kHz-es mukafrekvencia
áramellátás 2 x AA (ceruzaelem (kb. 20 üzemóra)
Tervezve és gyártva az USA-ban!
A fémdetektor automatikusan hangolja magát az adott talajhoz, hogy megtartsa a legjobb teljesítményt, illetve kompenzálja a talaj okozta hatásokat. Használható normál talajon illetve tengarparton is, ahol a magas sótartalom zavarhatja a fémkereső műszereket.  A detektor számértékkel jelez a lokalizát fémtárgy vezetőképessége szerint. Statikus üzemmóddal rendelkezik, azaz mozgatás nélkül állandó jelzést ad az adott tárgyról, miközben nagy, olévasható számértékkel jelzi a lokalizált mélységet.

Állítható a hangjelzés, egy hangon jelez minden fémre, vagy beállítás szerint két hangon, mély és magas vezetőképesség szerint (pl. vas mély, nemesfém magas hang). 4 különböző hangtónusra is beállítható a készülék. A fémkereső használat közben, fémtárgy érzékeléskor jól láthatóan számértékkel jelzi a vezetőképességet. Pl. vasak 1-10-ig, fólia 15-ös érték körül, arany 20-30-as értékkel lesz kijelezve a detektoron, mellette pedig a szelekció skálán kurzor jelzi a találatra utaló vezetőképességet.

2 év Garancia!

Magyar használati útmutatóval!
Ár.: 99.900.- Ft.

Köszöntő

Ma 2019. augusztus 21., szerda, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

Aranymosó szett

Ki olvas minket

Oldalainkat 406 vendég böngészi

Látogatások

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:871
mod_vvisit_counterTegnap:12261
mod_vvisit_counterEzen a héten:38004
mod_vvisit_counterMúlt héten:89297
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:250519
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:375956
mod_vvisit_counterÖsszesen:4660659

Oldalainkat: 406 vendég böngészi
IP címed: 18.206.13.39
 , 
Ma: 2019. aug., 21