Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap BOUNTY HUNTER Bounty Hunter Quick Draw Pro

Az új BOUNTY HUNTER Quick Draw Pro

A Quick Draw Pro egy új fémkereső készülék a Bounty Huntertől. A fémkereső a First Texas összes új technológiáját használja (Bounty Hunter, Fisher és Teknetics). Úgy van megépítve, hogy szó szerint mindenki tudja kezelni. A fémkereső elsősorban kezdőknek készült. Nagyon jó tulajdonságainak köszönhetően a haladó fémkeresősök számára is vonzó lesz. A 25 cm átmérőjű biaxiális koncentrikus szonda, amely más első osztályú First Texas detektorokban (pl. Fisher F70, Teknetiks G2 stb.) is megtalálható, egyértelműen hozzájárul a fémkereső nagyon jó és precíz érzékeléséhez.
A fémkereső nagyon jól kiegyensúlyozott, és hihetetlenül alacsony, mindössze 1 kg súlyú. Az LCD kijelzőn a fémek azonosítását az 1-től 99-ig terjedő számok jelenítik meg, és a 3 tónusú hang megkülönböztetés nagyon pontos. A pinpoint mód (pontos helymeghatározás) a kezdők számára sokkal könnyebbé teszi a tárgy megtalálását.
A jelfeldolgozási sebesség - Az osztályába tartozó digitális fémkeresőkhöz képest nincs versenytársa. A detektor nagyon gyors és pontos.
Hatótáv - az tény, hogy valójában a legalacsonyabb osztályba tartozó fémkeresőről van szó, a fémkereső hatótávolsága egyáltalán nem rossz, és nyugodtan összehasonlítható a lényegesen magasabb árú digitális fémkeresőkkel!
Működés és funkció - Mivel a legalacsonyabb árkategóriába tartozó érzékelő 5000 CZK-ig, az érzékelő rendkívüli tulajdonsággal van felszerelve.
A fémkereső kiváló minőségű, 25 cm-es biaxiális koncentrikus szondával van felszerelve.
A Pinpoint mód megkönnyíti a kezdők számára az észlelt célpontok megtalálását.
Három tónusú hang megkülönböztetés. A ferromágneses fémek (vas) mély hangokkal, a színesfémek célpontjai pedig közepes vagy magas hangszínben jelennek meg, az objektum felületi vezetőképességétől függően.
A beállítási lehetőség valóban széles. Használhatja a klasszikus eliminációt a vascéloktól a színesfém tárgyakig, vagy használhatja a NOTCH funkciót, ahol egyedileg választhatja ki a  kívánt fémeket. Ezek a funkciók általában csak a lényegesen drágább fémkeresőknél található meg.
Egyszerűsége ellenére az LCD kijelző valóban eleget kínál. A célpontot az 1-től 99-ig terjedő azonosító számok azonosítják. Az áttekinthető menüben megtalálja az érzékenységi beállításokat (10 szint), a hangerőt (10 szint) és a klasszikus diszkriminációs beállításokat + a Notch funkciót is. A fémkereső az érzékelt fémtárgyak hozzávetőleges mélységét is megjeleníti a grafikonon és számszerűen is, ha a Pinpoint módot használja. Az LCD-kijelző utolsó ikonja az akkumulátor töltöttségi szintjelzője, amely 3 állapotszinttel rendelkezik.
Műszaki adatok:
Három tónusú hang diszkrimináció! Mély tónus a vascélokhoz és két magas hang a színesfém tárgyakhoz.
Célfelbontás 1 és 99 közötti azonosítószámokkal.
Megkülönböztetés szabványos vezetőképesség-kizárással vagy NOTCH funkcióval!
Koncentrikus biaxiális szonda 25 cm (vízálló).
Mozgás nélküli,(Pinpoint) tűpontos keresési mód.
Érzékenység állítás 10 fokozatban.
Hangerőt 10 fokozatban állítható.
Működési frekvencia 7,8 kHz.
Rendkívül gyors céljel-feldolgozás, késedelem nélkül.
Beépített hangszóró és fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége 6,3 mm-es jack csatlakozóval
Nagyon merev és állítható hosszúságú szár; nagyszerű detektor egyensúly.
Súlya csak 1 kg akkumulátorral együtt.
Tápellátás 1x 9V-os elem – akár 20 órát is kibír a célpontok számától és attól függően, hogy használ-e fejhallgatót.
Tervezve és gyártva: El Paso Texas USA
A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTVA 2 ÉV A GARANCIA !
Magyar használati útmutatóval!
Ár.: 119.990.- Ft.

 

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett