Fémkeresők

Makro tartozékok

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap Rólunk írták

Tisztelt Zsolt!  

Az általam rendelt termékek mindig kifogástalan állapotban, és a megbeszélt időpontban megérkeztek! Szeretném megköszönni azt a sok információt és segítséget, amivel engem láttál el! Mindenkinek csak ajánlani foglak!
További sok sikert és jó munkát kívánok: Tibor
2016.02.17

Tisztelt Kaszab úr!

Az általam megrendelt fémkereső a megrendeléstől számítva 1 nap alatt megjött. Köszönöm a gyors pontos reagálást. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon segítő kész volt mindenben.

Szép napot és még egyszer köszönök mindent.
Üdvözlettel K Zoltán.
2015.05.01

Tisztelt Kaszab Zsolt Úr!

A megrendelést visszaigazoló levelében jelezte, hogy a vevők véleménye is érdekli. Ha nem gond, ezzel a lehetőséggel is élnék.

Tapasztalatomon alapuló véleményem a boltról, kiszolgálásról és kapcsolódó szervizről:

Soha nem használtam eddig fémkeresőt, de munkánk miatt szükségét éreztük egy egyszerűbb eszköz beszerzésének. Nem régiséget keresünk, hanem falakat fúrunk át, és vezetékrendszereket újítunk fel. Ezért választottuk a teknetics eurotrek pro készülékét. Amit tudni akartunk róla, azt elolvashattuk a honlapon, és a megrendelés előtti telefonon is készségesen, pontosan válaszoltak kérdéseinkre! Amit mondtak, a gyakorlatban pontosan be is igazolódott, tehát nem estek túlzásokba csak azért, hogy a terméket eladhassák. Ez a korrekt üzleti magatartás sajnos már csak kevés cégre jellemző!

A szállítás is pontos és precíz volt, nekem csak jó tapasztalatom volt Önökkel. Azonban én már gyengébb láncszem voltam!! Mivel az audio rendszereknél, hangosításoknál megszoktam, hogy a logaritmikus hangerő szabályzók finom állításokra is jól hallható hangerő változást okoznak, a készüléken csak 1-2 fokozattal vettem lejjebb a hangerőt. Ezért füllel nem tapasztalható volt számomra a halkulás. (Ebbe a hibába a fórumok szerint mások is beleestek.) Kétségbeesésemben felhívtam a boltot, ahol azonnal megadták a szerviz elérhetőségét, és elmondták, hogy cserélni fogják a készüléket. A szervizt is felhívtam, aki pontosan olyan készséges volt, mint a bolt! Nem morgott, nem szabadkozott előre, azonnal mondta mit csináljak, hová küldjem a készüléket.

De szerencsére mielőtt feladtam volna a készüléket, jobban teszteltem a hangerőt, amelyen erősebben vezérelve már határozott halkulás volt tapasztalható. Ezért a készüléket nem kellett sehová küldeni. De legalább megtapasztaltam, hogy a szerviz és a bolt egyaránt pontosan, korrektül dolgozik!

További jó munkát mindenkinek, és sok eladást!

Üdvözlettel: Bognár László

2015.04.07


Kedves Zsolt!

A fülhallgató megérkezett már másnap,köszönjük.
Nagyon elégedettek vagyunk a gyors szállítással,a segítőkészséggel amit levélben kaptunk. Egy tökéletes partner.
Még egyszer köszönjük a gyors szállítást és segítséget.
 
Üdvözlettel: Andrea és Zoltán

2015.01.28


Tisztelt Olvasó!

Igénybe vetted már a fémkeresőbolt szolgáltatásait? Ha nem, a te bajod, én és ismerőseim már jópár alkalommal! Zsolti szolgálat készsége, gép ismerete, ügyfélhez való pozitív hozzáálása, a vásárlással kapcsolatos részletes informácíó halmaza sajnos függőséget okoz! 

Üdv mindenkinek aki a Femkeresőboltban vásárolt, és annak aki fog!

Kupor Zoltán. (Dány)

2014.05.15


Üdvözlöm!
Január végén voltam nálad, Garrett Ace 150-est vettem. Nagyon jó kis gép meg vagyok elégedve vele, ahogy mondtad mi mindent lehet találni a földben! Nagyon korrekt volt a kiszolgálás és a gép ismertetése, jó érzés ilyen helyen vásárolni!

Üdv: János (Kaba)

2014.03.25


Kedves Zsolt!

Mérhetetlen örömmel töltött el amikor ma végre megérkezett a detektor, már napok óta böngészem az internetet talán nincs is már olyan magyar, illetve angol nyelvű iromány amelyet nem olvastam elvolna a detektorról. :) Már ki is próbáltam, és fényévekkel jobb, mint az eddigi detektorom. Láttam kitett már képeket a dobozról a weboldalra is (felismertem a 2 pöttyöt rajta), és tetszik a sok matrica, meg a naptár, meg hogy ilyen igényesen becsomagolta a készüléket.

Köszönöm szépen a fáradozását!
András (Pécs)

2014.03.20


Tisztelt Kaszab Úr (femkeresobolt.hu)!
 
tárgy: Köszönetnyilvánítás.
 
2014. januárjában történt, hogy egy reggeli napon, munkahelyem parkolójába érkezve megörültem a friss hónak (~3cm). Leparkoltam a kocsimat két másik közé (orral), majd a kocsi hátulja felé sétáltam. Hógolyót gyúrtam, melyet egy, a korai napfényben megcsillanó hirdetőtábla hátlapja felé dobtam a parkoló autók felett. Nem találtam el. Mivel mindenképpen hallani akartam a hátlapon szétporladó hógolyó hangját, így gyúrtam még egyet. Ezt is eldobtam, de ahogy elengedtem azt a kezemből, abban a pillanatban egy koppanást is hallottam a kocsim oldalán... Igen, a karikagyűrűm volt az. Elkezdtem keresni azt, de a hóban nem volt esélyem. Ekkor megnyitottam egy internet böngészőt a telefonomon, és a keresőbe írtam a "fémkereső" kulcsszót. Nagyon sok találat jött fel, melyek zöme kereskedők voltak. Megpróbáltam egyet felhívni, de nem volt válasz. Ekkor bukkantam a femkeresobolt.hu oldalra, amelyet megnyitva szembe ötlött egy profi honlap. Gondoltam megkérdezem hogy nem-e tudnak-e egy "kincsvadászt". A telefon végén Kaszab Úr volt, aki készségesen meghallgatta problémámat, és annyit ígért hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot egyik korábbi vevőjével, és majd visszahív. Így is történt, méghozzá 10 percen belül, és igen, jó hírt közölt. Egykori vevője tud segíteni nekem, csak hívjam fel a megadott telefonszámon. Így is lett, s a "Kincskereső" 30km-el távolabbi faluból 40percen belül a helyszínre sietett. További 20percen belül meg is találta az elgurult kincset a hóban. Az előre megadott összeget kifizettem a Kincskeresőnek, majd mindenki boldogan folytatta a napját.
 
Köszönöm Kaszab Úrnak szíves közbenjárását!
 
Köszönettel: Anonym, Hatvan.

2014.01.28


Tisztelt Kaszab Zsolt!

Az üzletedben rendelt Garrett Euro Ace fémkereső tökéletes pontos, precíz készülék ami könnyen kezelhető és nagyon megbízható, ahogy mondtad is , remek szórakozást biztosít. Ami a vásárlást illeti még sosem volt internetes vásárlásnál  ilyen pozitív élményem ami a maximális megbízhatóságot, precízséget és gyorsaságot tükrözi amit a fémkeresőboltban tapasztaltam , mindenkinek bátran ajánlom. A megrendelt termékek precíz csomagolásban sértetlenül a feladás másnapján megérkeztek plusz katalógusokkal amit külön köszönök . És külön köszönöm ,hogy hetekkel a vásárlás után is kapok segítséget választ kérdéseimre , nem vagyok elfelejtve miután fizettem mint a legtöbb helyen . Higgyétek el ez a legjobb weboldal a legjobb bolt. 

Üdvözlettel.: P. Tibor.

2014.01.20


Tisztelt Fémkereső Bolt

Tegnapi nap megérkezett a Vibra tector 730-as csomag sértetlen csomagolásba és jól működik köszönjük szépen korrekt az önök boltja.
Tisztelettel: Krisztián (Szeged)
2013.10.30

Üdv!
A megrendelt terméket megkaptam, ami maximálisan megfelel az elképzelésemnek, illetve a szállítás gyorsaságával is nagyon elégedett vagyok.

Köszönöm!

Üdv. László (Szákszend)

2013.10.17


Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen, megkaptam a megrendelés másnapján a hátizsákot ahogy ígérte.
Rég volt ilyen pozitív tapasztalatom internetes vásárlás esetében.
A közeljövőben keresném Önöket egyéb Garrett kiegészítők ügyében.
Mégegyszer köszönöm a gyorsaságukat.
Üdvözlettel:
Molnár Mónika  (Budapest)

2013.10.04


Kedves Zsolt!

Megkaptam ma a detektort, sértetlenül megérkezett.
Tetszett a gondos csomagolás, még plomba is volt a dobozon.

Az eszköz remekül működik, voltam lent a tiszaparti strandon vele egy órácskát, az eredmény egy marék aprópénz minden címletben, 1-200 forintig. :) Köszönöm szépen még egyszer, ha ismerős szeretne fémkeresőt vásárolni, feltétlenül Önt ajánlom!

Üdv: András (Tiszakécske)

2013.09.24


Tisztelt fémkeresőbolt!

 
Nagyon jó és nagyon megszerettem a garrett at gold készüléket! Nagyon köszönöm, hogy ezt ajánlotta!
Teljesen elégedett vagyok vele.
 
Üdv.: Balázs ( Hőgyész )
2013.09.09

Kedves Anikó és Zsolt! 

 
Szeretném megköszönni nektek azt a mérhetetlen türelmet és kedvességet amivel az otthonotokba fogadtatok minket. 
Köszönöm a részletes tanácsadást is, és remélem hamarosan még jelentkezni fogok valami jó hírrel.
 
További sok sikert, és jó egészséget kívánunk ! 
 
Üdvözlettel: Andrea és családja ( Vác ) 
2013. 07. 23.

 

Köszöntő

Ma 2019. augusztus 21., szerda, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

Aranymosó szett

Ki olvas minket

Oldalainkat 141 vendég böngészi

Látogatások

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:1136
mod_vvisit_counterTegnap:12261
mod_vvisit_counterEzen a héten:38269
mod_vvisit_counterMúlt héten:89297
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:250784
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:375956
mod_vvisit_counterÖsszesen:4660924

Oldalainkat: 142 vendég böngészi
IP címed: 18.206.13.39
 , 
Ma: 2019. aug., 21