Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap Vásárlás

Kedves Vásárlóink!

WEBOLDALUNKON NINCS REGISZTRÁCIÓ!

MÁR TELEFONON ÉS SMS-BEN IS MEGRENDELHETI FÉMKERESŐ KÉSZÜLÉKÉT!!!

Készülékekkel és kiegészítőkkel kapcsolatos információért kérem hívja a 06-20/9-189-000 telefonszámot hétfőtől vasárnapig 05:00-tól 23:00-ig. fogadjuk hívását.

    KÉRJEN VISSZAHÍVÁST (sms-ben, e-mailben vagy telefonon)

ÉS MI VISSZAHÍVJUK !!!

Telefonszámunk: 06-20/9-189-000

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI!

Weboldalunkon a vásárlás elektronikus úton is történhet, ez azt jeleni, hogy a megvásárolni kívánt terméket e-mail üzenetben küldje el az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY MIND A KETTŐ E-MAIL CÍMRE KÜLDJÉK EL A MEGRENDELÉSÜKET!

A megrendelésben kérjük írja le a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket, továbbá írja meg a számlázási és a pontos szállítási címet és a telefon számát is! Ezt követően felvesszük Önnel telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot egyeztetés céljából, ezután igénye szerint veheti át  a megvásárolt készüléket vagy kiegészítőit. A REDO 70 KFT. minden esetben a megvásárolni kívánt termékről elküldi elektronikus úton megrendelőjének az árajánlatát és a pontos szállítási időpontot. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt termékek az aznapi árlista szerint kerül kiszámlázásra, árlista frissítése naponta történik az árfolyamok változása miatt! Az árlistában szereplő készülék árak nem tartalmazzák a postázási vagy szállítási díjat de a 27%-os áfat igen!


Cégünk lehetőséget biztosít fémkereső készülékek hitelre történő vásárlására is! Bővebb információ kérhető a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, telefonon a 06-20/9-172-404-es számon, személyesen vagy az optbank logóra klikkelve!


FIGYELEM! A REDO 70 KFT. TELEPHELYE NEM SZAKÜZLET!

TELEFONON VAGY ELEKTRONIKUS ÚTON TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS UTÁN A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS BEÜZEMELÉS MEGOLDHATÓ!!!

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI !!!

A femkeresobolt.hu weboldalon a megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27 % -os forgalmi adót, azaz bruttó árak.

Szombaton és vasárnap is lehetőség van a személyes átadásra !!!


Kedves vásárló!

Az ön véleménye fontos számunkra!

A FEMKERESOBOLT.HU a FEMKERESOBOLT.COM és a FEMKERESOBOLT.EU weboldal elkötelezett a kiváló minőség és a szolgáltatás magas színvonala iránt. Kérjük, ossza meg velünk véleményét és tapasztalatait, küldje el javaslatait; mondja el, ha elégedett és azt is, ha nem. Az ön véleménye segít nekünk abban, hogy weboldalunk és kiszolgálásunk színvonalát folyamatosan növelni tudjuk. Reméljük, vásárlóinkat ezzel is segíteni tudjuk a döntésben.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk leveleiket.


 

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett